Lifestyle

Kinderdisco: zo kunnen kinderen een namiddag de dag van hun leven beleven

Als kind is het zeer belangrijk om jezelf op meerdere vlakken te ontwikkelen. Dat is immers de kern van het bestaan en daar moet veel aandacht aan worden besteed. Daarom is het van belang dat kinderen vriendjes maken waarmee ze lekker kunnen spelen, maar ook dat ze in staat zijn om algemene nieuwe contacten te maken. Tijdens een kinderdisco kan dit gerealiseerd worden. Een kinderdisco brengt namelijk veel fijne voordelen met zich mee. Het zorgt enerzijds voor ongelofelijk veel gezelligheid. Kinderen kunnen heerlijk feesten en ongeremd genieten van de prachtige muziek. Tegelijkertijd worden er leuke spelletjes gedaan, waardoor er verbinding tussen de kinderen wordt gelegd. Het is al met al een groot feest waar kinderen hun energie echt kwijt kunnen.

© Pixabay.com

Het bedrijf Blijwin organiseert al jaren prachtige kinderdisco’s voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. We zullen nu enkele formules van Blijwin bespreken.

Minidisco (3-7 jaar)

Heb jij een kind (of kinderen) ergens tussen de leeftijd 3 en 7 jaar? In dat geval kan Blijwin een fantastische minidisco organiseren. De muziek is helemaal afgestemd op de kinderen van die leeftijd. Ook worden er spelletjes gespeeld die begrepen worden door die leeftijdsgroep. Weliswaar ligt er nog een groot verschil tussen kinderen van 3 jaar, of bijvoorbeeld een kind van 7. Uit ervaring blijkt echter dat dit prima werkt. Het is bijvoorbeeld leuk voor een schoolfeest, maar misschien is je kind binnenkort jarig en wil jij een groot feest in de tuin geven. Ook dan kan het leuk zijn om de feestbeesten van Blijwin uit te nodigen!

Stickerdisco (7-11 jaar)

Voor de iets oudere kinderen organiseert Blijwin de zogenaamde Stickerdisco. Op deze disco worden bekende liedjes uit de top 40 gedraaid, maar ook de typische kindermuziek. Uiteraard worden er ook leuke battles gehouden. Ben jij de organisator van het jaarlijkse eindfeest op je lokale basisschool? In dat geval is het aan te raden om contact op te nemen en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Veel andere scholen gingen je al voor en de ervaringen zijn over het algemeen zeer goed. Deze recensies kun je ook lezen op de website.

Tienerdisco (11-13 jaar)

Voor de oudere kinderen is er ook de zogenaamde tienerdisco. Hierbij wordt muziek gedraaid die helemaal past bij die specifieke doelgroep. Natuurlijk wordt er niet alleen muziek gedraaid, maar worden er ook spelletjes gespeeld die helemaal passen bij de specifieke leeftijd.

© Pixabay.com

Een disco voor verschillende gelegenheden

Blijwin is in te huren voor veel verschillende aangelegenheden. We hadden hierboven al even een kinderfeestje en een schoolfeest genoemd, maar er is uiteraard nog veel meer waar je aan kunt denken. Denk daarbij aan een geweldig feest in je lokale dorpshuis. Een leuke manier om nieuwe mensen naar je etablissement toe te halen. De mogelijkheden zijn in principe dus eindeloos. Heb je zelf nog leuke ideeën? Bij Blijwin staan ze overal voor open, dus neem contact op en ze helpen je daar dan graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *