Lifestyle

Welke juwelen matchen het beste bij je outfit?

Heb je de perfecte kledingstukken gevonden die je wil aandoen tijdens je avondje uit of je werkdag, maar wil je nog een klein extraatje toevoegen? Kies dan voor de juiste juwelen die passen bij de stijl van je outfit. Hieronder geven we enkele handige tips voor als je niet goed weet welke juwelen bij welke stijl passen. Op die manier straal je in elke outfit!

© Pixabay.com

Sportieve stijl

Joggingbroeken, yogapants, hoodies en sportbeha’s, je ziet ze overal, niet enkel in de gym. Daarom kies je best ook voor goede juwelen die matchen bij je outfit. Zilveren juwelen vallen vaak minder op dan gouden en daarom passen ze perfect bij een sportieve outfit. Sneakers, bomberjack, een oversized hoodie of een legging combineer je dus best subtiel met een zilveren of rosé gouden ketting of armbandje.  Ga je toch sporten, dan zijn lange oorbellen een echte no go, je kan er achter blijven haken en dat wil je echt niet!

100% luxe 

Val op tijdens een gala-avond met je luxe outfit door je schoenen en je handtas te matchen. Deze trend is overgewaaid van vroeger, maar is tegenwoordig weer helemaal in. Goud geeft altijd een hele luxueuze uitstraling, gebruik dus gouden juwelen als je wil dat ze opvallen. Draag je een kleedje of blouse met een open halsuitsnijding, ga dan voor een grote ketting. Je outfit straalt direct veel meer luxe uit. 

Wil je de aandacht meer naar je gezicht trekken, kies dan eerder voor grote bombastische oorbellen in felle kleuren. Vroeger koos je best voor kleinere oorbellen als je haar was opgestoken, maar tegenwoordig zien we dat meer mensen dit ook durven combineren met lange oorbellen. Breng je outfit naar een nog hoger niveau door de combinatie met  een luxe juweel zoals een Cartier horloge. Jij wordt de ster van de avond! 

© Pixabay.com

Klassiek of vintage?

Een klassieke outfit herken je aan de mooie aansluitende pasvorm, maar is zeker niet te strak, want dat is te oncomfortabel. Je gebruikt vaak neutrale kleuren in je outfit, dus kies dan ook voor sieraden die er chic uitzien, maar wel eenvoudig blijven. Dit kan een combinatie zijn van groen, donkerblauw en roze. Kies voor een klassiek juweel dat klasse uitstraalt net zoals je outfit. 

Vintage komt ook meer en meer overgewaaid van de 80s en 90s. De kledingstukken vind je vaak maar in één maat, ze zijn dus al super uniek. Die unieke waarde wil je natuurlijk niet verliezen door de foute juwelen te kiezen. Kies daarom voor juwelen met witgoud of platina met speciale slijpvormen zoals de cushion of asscher slijpvorm. Dit zijn juwelen met een geometrische vorm die super uniek en elegant overkomen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *