Interieur

Vinyl vloeren, het beste van twee werelden

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor je woonkamer, bureau, badkamer of slaapkamer, een vinyl vloer is altijd een goed keuze. Vinyl vloeren zijn enerzijds betaalbaar en onderhoudsvriendelijk. Anderzijds zijn ze makkelijk te plaatsen en in verschillende prachtige stijlen te verkrijgen, wat wil je nog meer?

Vinyl vloeren, het beste van twee werelden
© Pixabay.com

Het kliksysteem

Vinyl vloeren klik je zo in elkaar! Geen gedoe met parketlijm en andere toebehoren. Gewoon leggen, klikken en klaar is kees! Op zowat elke ondergrond kan je een vinyl vloerbekleding leggen. De ondergrond dient wel hard en vlak te zijn.

Vinyl planken

De warme sfeer en look van hout maar zonder het onderhoud van een houten vloer? Dat kan, met vinyl planken creeër je een klassieke, hedendaagse of moderne look in elke ruimte van het huis. Je vindt vinyl planken in verschillende tinten grijs, beige en bruin. Hou je van een lichte houtlook of ben je fan van een donkerere, klassieke stijl? Er is een vinyl plank voor ieder zijn smaak. 

Vinyl betonlook

Wat dacht je van een prachtige betonlook in de living of in de kantoorruimte? Vinyl betonlook tegels zorgen voor een industriële look die goed samengaat met een hedendaagse stijl. De betonlook is in verschillende tinten verkrijgbaar van donker tot licht. De voordelen van een vinyl ten opzichte van een klassieke betonvloer? Een vinylvloer is veel makkelijker in onderhoud en bovendien vlekbestendig. Daarnaast voelt een vinylvloer nooit koud aan.

Vinyl vloeren, het beste van twee werelde
© Pixabay.com

Vinyl visgraat

Een visgraten vloer is een eyecatcher van formaat. Professioneel op kantoor, sereen thuis in de woonkamer, hal of keuken. Of wat denk je van een visgraatvloer in de slaapkamer? De warme tonen van hout zorgen voor een rustgevende feel. Zonder het onderhoud van een houten vloer, maar wel met alle voordelen. Daarbovenop is een vinylvloer ook geluidloos en schoongemaakt in een handomdraai.

Vinyl tegels

Wil je een prachtige vloer met natuurlijke look?  De vinyl tegel is dan zonder twijfel iets voor jou. Een modern interieur maak je helemaal af met vinyl tegels. Kies voor grote tegels om een ruimtelijk gevoel de creeëren. Geen last van de poreuze eigenschappen van een echte natuursteen. Met een vinyl vloerbekleding ben je jaren gesteld en verlies je geen tijd aan speciale behandelingen en kosten in onderhoud. 

Overtuigd van de kwaliteiten van vinyl maar nog niet gekozen welke specifieke vloer je wil leggen? Vermijd verrassingen bij aankoop en maak gebruik van enkele stalen om jouw keuze te bepalen. Bij jouw vloerleverancier kan je waarschijnlijk gratis stalen aanvragen. Zo kan je rustig thuis kiezen en meerdere kleuren of stijlen met elkaar vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *