Interieur

Zo renoveer je je badkamer volgens de nieuwste trends

Momenteel zijn de nieuwste badkamertrends zo mooi, dat het interessant kan zijn om nu de badkamer opnieuw in te richten. Mocht je besluiten om de badkamer slechts gedeeltelijk te renoveren, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een toilet van Douche Concurrent, want dan heb je goede kwaliteit met alle garanties tegen een scherpe prijs.

Zo renoveer je je badkamer volgens de nieuwste trends
© Pixabay.com

De trends van nu

Een douchewand kopen van www.douche-concurrent.be is een verstandige beslissing. Toch is het wijs om eerst online de nieuwste trends te bekijken. Je ziet dan afbeeldingen van strakke lijnen met blank hout. Nu zit het met de strakke lijnen in een badkamer altijd wel goed, denk aan de voegen van de tegels, maar blank hout maakt het speels. Hout is een natuurproduct, houtnerven en knoesten hebben zich gevormd zoals het is. De combinatie maakt het uiterst stijlvol. Om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, zoals koper in de badkamer, kun je op de site www.douche-concurrent.be een beeld krijgen.

Beschikbare ruimte

Nu zit het met de stijlen en trends van nu wel goed. Het is zelfs moeilijk om een keuze te maken omdat er zoveel moois te verkrijgen is. Vaak staan of vallen de ideeën bij de beschikbare ruimte. Soms is er geen ruimte voor én een bad én een douchecabine, en zal er een keuze gemaakt moeten worden wat meestal uitkomt op enkel een douche. De nieuwste badkamertrends houden ook rekening met een ruimte van weinig vierkante meters. Bijvoorbeeld een kolomkast in de badkamer, deze vergt weinig vloerruimte en is uiterst stijlvol te combineren met het assortiment van Douche Concurrent.

Onderhoud en schoonmaken

Op de site van Douche Concurrent staan ook de goede tips voor het schoonmaken en schoonhouden van de badkamer, en dat is altijd nuttig. Iedereen wil dat de badkamer als nieuw blijft. Dat is mogelijk als de badkamer op de juiste manier schoon gemaakt wordt. Bewezen is dat ontkalken belangrijk is. Als het glazuur van de tegels en het sanitair glad blijft kan vuil zich daar niet aan hechten. De oplossing is het glazuur glad houden door kalk, wat in het leidingwater zit, te verwijderen. Haren, huidschilfers, en zeepresten kunnen zich niet aan een glad oppervlak hechten dus zo blijft de badkamer schoon en als nieuw.

Zo renoveer je je badkamer volgens de nieuwste trend
© Pixabay.com

Doe-het-zelvers

Naast de schoonmaaktips geeft het bedrijf ook adviezen aan doe-het-zelvers. Veel mensen hebben klussen in en om het huis als liefhebberij. Zij kunnen voor tips, adviezen en materialen terecht bij Douche Concurrent en zo zelf thuis de badkamer uit hun dromen installeren. Een prettige bijkomstigheid van zelf een badkamer bouwen is dat het voordeliger is. Je hoeft immers geen uurlonen te betalen als je het zelf doet.

Accessoires

Als laatste, maar niet onbelangrijk, komen de handige accessoires. Een badkamer is pas echt af als je een handdoek op kan hangen, als het een spiegel heeft met een planchet, enzovoort. Douche Concurrent heeft een breed en diep assortiment van stijlvolle badkameraccessoires van goede kwaliteit. Over het algemeen zijn de accessoires vlot uit voorraad leverbaar, en allen zijn bestand tegen de omstandigheden. Het is van belang dat de praktische accessoires door de tijd en het vele gebruik mooi blijven. Rest alleen de vraag wat jij mooi vindt? Hoe ziet die droombadkamer eruit? Bij Douche Concurrent is er genoeg te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *