Brands

De feminina style van Gigue

Het Belgische merk Gigue is het merk waarbij je terecht kunt wanneer je een grote waarde hecht aan de feminina style. Wat vooral bij dit merk naar voren komt, zijn de chique kleuren en de mooie prints. Daarnaast spelen ook de verfijnde details een grote rol bij dit merk. Als je al deze aspecten bij elkaar zou voegen dan krijg je waar het merk voor staat: elegantie. De kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor de kans op slijtage op korte termijn erg klein is. Daarnaast krijg je een uitstekende pasvorm doordat er gedacht is aan de allerkleinste details tijdens het ontwerpen van de kleding.

De feminina style van Gigue
© Pixabay.com

Gigue designer Audrey Wyckmans laat zich graag inspireren door de casual stijlen. Daarnaast spelen haar grote liefde voor reizen, kunst, design en wonen ook een grote rol wanneer ze aan de slag gaat met het ontwerpen van de kleding. Een eigenschap van haar collecties is dat deze moeiteloos in elkaar over springen en dat de collecties voldoen aan de laatste eisen op het gebied van modetrends. Het merk Gigue is begonnen bij Jo Wyckmans. Als oprichter van het merk, studeerde hij in het jaar 1966 af aan de Antwerpse Modeacademie. De jaren 80 begonnen, en hij introduceerde de preppy look in België. Vervolgens richtte hij in het jaar 1991 het merk Gigue op. Bij dit merk heeft hij zich vooral gericht op het ontwerpen van mooie en elegante vrouwenkleding die wat meer kleur bevatten en maakt hij gebruik van exclusieve prints.

Niet te druk maar wel elegant

Elegant wil niet zeggen dat er altijd gebruik moet worden gemaakt van drukke kleuren en lijnen. Dit is waar sommige modeontwerpers de mist mee ingaan. Elegantie kan ook heel goed worden uitgestraald wanneer er sprake is van het gebruik van rustige kleuren, maar de details wel goed in acht worden genomen. Hierbij is het dus goed om te kijken naar hoe de vorm van het vrouwenlichaam is. Hier kun je vervolgens op inspelen door mooie patronen te gebruiken in de kleding en te kijken naar welke kleuren goed bij elkaar passen. Door hier rekening mee te houden, heeft het merk Gigue een paar prachtige collecties gemaakt die nu bij verschillende boetieks en webwinkels te verkrijgen zijn.

De feminina style van Gigu
© Pixabay.com

Neem bijvoorbeeld de prachtige lange jassen van het merk die goed aansluiten bij de taille van de vrouw. Of als je op zoek bent naar een mooie blouse in de kleuren groen of blauw, die vervolgens zijn afgewerkt met mooie patronen, dan ben je hier ook aan het juiste adres. De collectie is zeer uitgebreid. Doordat er veel wordt gespeeld met verschillende kleuren, zijn de collecties van het merk Gigue ingespeeld op de verschillende seizoenen van het jaar. Een ander detail wat erg naar voren komt, is de kwaliteit van de stoffen waar gebruik van is gemaakt. De kleding zit comfortabel en daarnaast ziet het er verzorgd uit. De kleding kan goed worden gecombineerd met leuke accessoires die je wellicht al hebt gekocht. Draag bijvoorbeeld een mooi leren tasje bij de lange jassen van het merk, of grijp de kans om nu je hoge hakken te proberen bij een van de jurkjes van het merk. Het merk Gigue staat voor betaalbare mode items van goede kwaliteit, voor diversiteit en bovenal voor vrouwelijk, klassiek en pure elegantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *