Brands

Signe Nature: een groot merk uit een simpel idee

Het merk Signe Nature is in het jaar 2000 in het leven geroepen door de familie Meeckers. Ze hadden het simpele idee om een kledinglijn te ontwerpen die stond voor de modieuze vrouw van tegenwoordig. Niet wetende dat hun kledinglijn uit zou groeien tot een zeer groot merk. Het merk heeft zich in de tussentijd ontwikkeld tot een modemerk dat veel ervaring heeft met het ontwerpen van kleding. Het merk is constant op zoek naar de factoren die een belangrijke rol spelen bij het kenmerken van een modieuze vrouw. Wat maakt een vrouw nou modieus? En wat hoort er qua stijl nou precies bij een modieuze vrouw?. Door zich dit soort vragen te stellen, oriënteert het merk zich op brede schaal en is het inmiddels uitgegroeid tot een merk dat niet meer in de modewereld mag en kan ontbreken.

Signe Nature een groot merk uit een simpel idee
© Pixabay.com

Een uitgebreide collectie …

De collectie van het merk is te vinden in ruim 160 boetieks en ook bij diverse webwinkels is het merk geen onbekende. Een belangrijk streven van het merk is om een collectie te creëren die bestaat uit kleding die een totaalbeeld biedt aan de vrouw. Het is hierbij belangrijk om het vrouwelijk schoon goed naar voren te laten komen, om de elegantie van de vrouw uit te stralen en om een tikkeltje stoerheid naar voren te laten komen. Daarnaast moet er ook een goede verhouding zijn tussen de prijs en de kwaliteit. Hiermee onderscheidt het merk zich wel met de rest van de merken, omdat vele merken alleen maar zijn gericht op de mode aspecten waarbij sommige kledingstukken niet voor iedereen betaalbaar zijn. Signe Nature is van mening dat iedereen het recht heeft om zich goed te kleden, en zorgt er daardoor voor dat de prijzen van de kledingstukken vrij laag liggen. Dit neemt niets weg van de kwaliteit van de kleding. De kleding is gemaakt van kwalitatief goede stoffen, waardoor het niet alleen comfortabel zit en er goed uitziet, maar dat ook de kans op slijtage klein is.

Signe Nature een groot merk uit een simpel ide
© Pixabay.com

… voor de moderne vrouw

Als je de collectie van het merk Signe Nature bekijkt, dan zie je dat er veel gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren en motieven. Dit is een kenmerk dat natuurlijk behoort bij de moderne vrouw. Het is niet meer in de mode om enkel gebruik te maken van donkere kleuren en van standaard kleuren, zoals zwart en wit. Er mag nu gespeeld worden met kleuren zoals groen en rood, en dit is ook goed terug te zien in de kleding van het merk Signe Nature. Naast dat er gebruik wordt gemaakt van de verschillende kleuren, spelen motieven een speelse patronen ook een grote rol. Zo kun je bij het merk bijvoorbeeld terecht voor een leuk en speels jurkje in de kleur rood dat daarnaast ook afgewerkt is met een mooi bloemetjes patroon. Een ander voorbeeld is een blauwe jurk die voorzien is van speelse patronen in allerlei kleuren. Het merk durft combinaties te maken met verschillende kleuren en patronen, en dit maakt het makkelijk om jou hierin te helpen als je hier wat terughoudender in bent. Als je wilt gaan voor moderniteit dan hoort dat er toch echt bij. Met het merk Signe Nature ga je voor een moderne look en voor een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *