Brands

Caroline Biss: het merk voor de modieuze vrouw

Het merk Caroline Biss is het merk dat kenmerkend is voor de modieuze vrouw. Dit elegante merk biedt de oplossing voor de zelfbewuste en hedendaagse vrouw. Dit merk staat ook voor elegantie en voor glamour. Toen het merk in het jaar 1963 werd gesticht, was het nog een vrij klein merk dat zich vooral richtte op de productie van jurken voor de grootdistributie. In het jaar 1988 werd de eerste winkel geopend en was de merknaam Caroline Biss een feit. Het merk kenmerkte zich toen met een total look collectie gericht op de vrouw van vandaag. Caroline Biss werd opgestart door Céleste De Hauwere, en ze stoomde haar dochters klaar om het merk over te kunnen nemen wanneer de tijd daar rijp voor was. Haar oudste dochter Ann Christine Bouckaert runde vervolgens het bedrijf met haar man Bart Saelen.

Caroline Biss het merk voor de modieuze vrouw
© Carolinebiss.mmbsy.be

Kenmerkend voor Caroline Biss

Dat het merk zich heeft gericht op de hedendaagse vrouw mag duidelijk zijn als je kijkt naar de collectie van het merk. Het is een groots merk met een zeer uitgebreide collectie. Voor elke vrouw zit er wel wat bij. Er wordt ingespeeld op de elegantie van de vrouw door de kleding mooi getailleerd te maken en de contouren van het lichaam beter tot recht te laten komen door middel van het gebruik van mooie kleuren en strakke lijnen. Bij dit merk hoef je niet te zijn als je van drukke kleding houdt. Elegantie en schoonheid staan hier voorop. Het merk heeft een uitgebreide collectie aan mooie blouses en rokken, en natuurlijk zijn de jurken ook nooit uit het beeld van het merk verdwenen.

Geschikt voor elk seizoen

De collectie van het merk Caroline Biss wordt constant bijgewerkt. Zo kan het zijn dat er in één jaar wel vier verschillende collecties uitkomen. Het merk probeert bij te benen met de laatste trends op het gebied van mode. Daarnaast speelt het ook graag met thema’s. Hierdoor is het een merk dat een collectie biedt die geschikt is voor het hele jaar. Voor elk seizoen is er wel een collectie te vinden. Dit komt voornamelijk omdat er gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren en er niet alleen kleding wordt ontworpen in seizoensgebonden kleuren. Dit maakt het een heel divers merk en een prachtig merk om naar te kijken.

Caroline Biss het merk voor de modieuze vrou
© Carolinebiss.mmbsy.be

De kleding van het merk is er ook uitermate voor geschikt om te combineren met allerlei leuke accessoires die je wellicht al in bezit hebt. Neem bijvoorbeeld een prachtige blauwe blouse die je kunt combineren met een mooie zilveren ketting om de kleuren van de blouse nog mooier naar voren te laten komen. Naast dat de kleding is ontworpen in de standaard kleuren zwart en wit, is er ook gebruik gemaakt van prachtige gelige tinten of van roze en blauw. Met de kleding van dit merk laat je de elegantie van het lichaam van de vrouw goed naar voren komen en zie je er prachtig uit. Het is niet altijd makkelijk om combinaties te maken tussen verschillende kledingstukken, omdat je je altijd af zult vragen welke kledingstukken nou goed bij elkaar passen. Bij dit merk is dat geen enkel probleem. Je kunt de details die zijn verwerkt in het ene kledingstuk vaak moeiteloos matchen met de details in het andere kledingstuk waardoor je de meest prachtige en perfecte outfits kunt maken.

One reacties op “Caroline Biss: het merk voor de modieuze vrouw

  1. Rika zegt:

    Mooi broekpak! Is dat van de laatste nieuwe collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *