Brands

Blijf jezelf met Xandres

Vrouwen moeten tegenwoordig steeds meer. Er moet van alles worden gedaan en daarnaast zijn er ook vrouwen die naast de dagelijkse werkzaamheden ook moeder zijn. Voor de kinderen moet worden gezorgd, de gezondheid speelt een belangrijke rol en daarnaast wil de vrouw natuurlijk ook de elegantie en de vrouwelijkheid naar voren laten komen in het dagelijkse leven. De vrouwen van tegenwoordig zijn dan ook op zoek naar een manier waarop ze zichzelf kunnen blijven en dit ook uit kunnen stralen, losstaand van het feit dat ze zoveel te doen hebben. Ze vinden de oplossing in het merk Xandres, waarbij het hoofddoel is om de vrouwen te voorzien van kleding waarmee ze dit prima uit kunnen stralen. Het merk is voortgekomen uit een zeer gerespecteerde modetraditie. Hierbij staan kwaliteit en het dagelijkse leven hoog in het vaandel. Dit is precies wat behoort bij moderne vrouwen. De collectie van het merk bestaat uit vele uiteenlopende designs. Naast kleding staat het merk ook bekend om de verschillende accessoires die behoren bij het merk en die goed te combineren zijn met de kleding van het merk.

Blijf jezelf met Xandres
© Pixabay.com

Een belangrijk streven van het merk Xandres

Het merk Xandres heeft een belangrijk streven. Het probeert de schoonheid en de elegantie van sobere kleuren, maar ook vakmanschap en diverse luxe stoffen te vatten. Door deze zaken met elkaar te combineren, ontstaat er een collectie die bestaat uit enkelvoud, volledigheid en casual stijlen. Het zal je ook opvallen dat de kleding net is en geraffineerd, maar ook verfrissend en netjes. Een ander belangrijk streven van het merk is dat het uit wil groeien tot een groot merk, groter dan dat het al is. Op dit moment zijn de collecties van het merk te vinden in verschillende multimerkboetieken en eigen brandstores in België. Daarnaast kunnen klanten ook terecht in de webshops van het merk. De groei die het merk heeft doorgemaakt is enorm als je je bedenkt dat het merk Xandres is ontstaan in het jaar 1927. In die tijd richtte het merk zich vooral op het ontwerpen van werkkleding. In 1968 nam de jongere generatie van de familie Andries (de oprichters van het merk) het merk over en daarmee veranderde de stijl van het merk. Er werd niet langer meer gewerkt aan werkkleding, maar werd er ook gewerkt aan casual kleding voor vrouwen. Toen ontwikkelde zich het beeld dat vrouwen moderniteit uit dienden te stralen. De collectie van het merk paste zich hierop aan.

Blijf jezelf met Xandre
© Pixabay.com

Het uitgebreide aanbod van het merk Xandres

Als je de collectie van het merk Xandres zou bekijken, dan zul je merken dat er geen sprake is van opvallende of excentrieke kledingstukken. Het gaat hier om moderne kleding in verschillende kleuren die te combineren zijn met leuke accessoires en andere kledingstukken. Voor modieuze broeken, blouses en jurken kun je terecht bij dit merk. Een kenmerk van de kleding van het merk is dat het gemaakt is van comfortabele en mooi uitziende stoffen waarmee je je dagelijks kunt vertonen. De kleding is geschikt voor bijvoorbeeld een leuk feestje waar je netjes gekleed moet zijn, maar ook voor het dagelijkse gebruik. Daarnaast is de kleding ook perfect om naar het werk te dragen. En of dan niet genoeg is, heb je bij het merk ook de keuze uit verschillende accessoires, zoals bijvoorbeeld schoenen, slippers en tasjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *