Brands

Bellerose: van een klein naar een groot en bekend merk

Het merk Bellerose werd in het jaar 1989 opgericht door textielondernemers Jean-Pierre Delhaye, Charly Bouvy en Patrick van Heurck. Deze drie heren brachten het merk Bellerose aan het licht door zich te richten op het ontwerpen van unieke kleding voor heren, dames en kinderen. Bellerose is een dorpje in de Amerikaanse staat New York en hier is het merk ook naar vernoemd. Waar het merk eerst begon als een klein en simpel bedrijf, is het inmiddels uitgegroeid tot een merk met vele winkels verspreid over Nederland, België, Frankrijk en zelfs Spanje. Het belangrijkste kenmerk van het merk is dat het zich richt op een breed publiek. Daarnaast staan ook comfort en simpliciteit hoog in het vaandel. Met een breed aanbod zoals je dat hier bij dit merk kan verkrijgen, is het haast onmogelijk dat je geen geschikte outfit kunt vinden voor gedurende het jaar.

Bellerose van een klein naar een groot en bekend merk
© Pixabay.com

Een ruim aanbod voor iedereen

Het ruime aanbod van het merk Bellerose is voor iedereen. Het is een prachtige collectie bestaande uit een aantal koplopers, waaronder de stijlvolle blouses en de truien. Maar daar stopt het assortiment niet. Het is ook verrijkt met allerlei moderne schoenen en accessoires, zoals tassen en sjaal die weer leuk te combineren zijn met de kledingstukken. Als vrouwen heb je de keuze uit stijlvolle jurken en rokken en hoge hakken. De moderne kinderen van tegenwoordig hebben het liefste kleurrijke kleding die comfortabel zit. Deze kleding moet goed aan te passen zijn aan het drukke bestaan van de kinderen en moet daarnaast ook geschikt zijn om er heerlijk in buiten te spelen. De mannen willen het liefst op een stijlvolle manier de dag doorkomen. Daarnaast zijn er mannen die graag stoer voor willen komen, waar weer anderen een grote waarde hechten aan casual kleding.

Bellerose staat voor comfort

Je hebt te maken met zoveel verschillende kledingmerken dat je haast niet zou weten voor welke je moet kiezen. Er zijn steeds meer mensen die een grote waarde hechten aan comfortabele kleding en die het niet zo hebben met kleding die alleen maar strak zit omdat het er mooi uitziet. Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen, maar dat is ook prima te doen wanneer je mooie casual kleding draagt. Als je de collectie van het merk Bellerose goed bekijkt, dan zie je dat de meeste kleding afgeleid is van de casual stijlen waar de meeste mensen de voorkeur voor hebben. Zo zul je bij dit merk niet snel een kledingstuk vinden die er excentriek uitziet. Er wordt bij de productie gebruik gemaakt van de meest uiteenlopende stoffen. Deze stoffen voelen comfortabel aan op de huid en hierdoor is de kleding geschikt voor elk moment van de dag. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief goede stoffen zodat de kleding aanvoelt als een tweede huid als je deze aan hebt. Dit geldt zowel voor de kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Bellerose van een klein naar een groot en bekend mer
© Pixabay.com

Bellerose en uitbreidingen

Het assortiment van het kledingmerk Bellerose wordt constant aangepast zodat het overeenkomt met de laatste modetrends. Hiermee loop je in comfortabele en moderne kleding. Je kunt de leukste combinaties maken tussen de verschillende kledingstukken en de accessoires die je ook van dit merk kunt kopen. Neem bijvoorbeeld een leuke jurk dat is voorzien van een prachtig blokpatroon en combineer dit met een van de kleine handtassen van het merk. Of combineer een stoere jack met leuke bijpassende jeans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *