Brands

Chic en comfortabel is mijn naam!

Elke morgen sta ik monter en fris op … tot ik in mijn dressing sta! Dan slaat het ochtendhumeur toe. Wat ga ik aantrekken? Ik wil er keurig uitzien, maar ik heb geen zin om er weer heel de dag zo stijf bij te lopen. Pas op voor de kreuken, pas op voor de vlekken, die stof rekt niet mee als ik ga zitten! Dan toch maar met die soepele vrijetijdsbroek en iets te slobberig T-shirt naar het werk? Ik zie de ogen van mijn collega’s al rollen, om nog maar te zwijgen van die van mijn klanten. Zo ziet het begin van mijn dag eruit.

Chic en comfortabel is mijn naam!
© Jemappelle.nl

Maar niet deze ochtend… 

…want gisteren stond de postbode, mijn redder in nood, op de drempel met mijn bestelling van Je m’appelle. Ik heb namelijk een casual-chic kledingmerk ontdekt en wat meer is: de Travel Quality. Met deze outfit ben ik heel de dag pico bello en heb ik er zelf geen last van om er chic bij te lopen. Bovendien is die Travel-kwaliteit super makkelijk om te wassen en te drogen. En je hebt het in kleedjes, broeken, vesten, blouses, rokken, T-shirts, …

Wat is Travel Quality?

Travelstof is een mengeling van polyamide en elasthan en is heel aangenaam om dragen. Het wordt ook op een bepaalde manier geweven, waardoor je een zeer comfortabele stretch krijgt, die er bovendien voor zorgt dat je figuur prachtig uitkomt in deze fijne stof. Polyamide wordt veel voor lingerie en sportkleding gebruikt. Dit heeft dus als voordeel dat transpiratievocht naar buiten wordt getransporteerd, waar het dan verdampt. Je gaat niet zweten in deze travelstof. De kledij is ademend en niet statisch. Je voelt je sportief gekleed, zonder dat je erbij loopt alsof er vandaag een marathon op je agenda staat.

Chic en comfortabel is mijn naam
© Jemappelle.nl

Onderhoud is een koud kunstje

Omdat je niet echt gaat zweten in Travel Kwaliteit, hoef je je kleren ook niet zo snel te wassen als andere kledij. Wassen is echter heel makkelijk op 30 à 40 graden en het droogt snel. Stop je Travel Quality kleren niet in de droogkast. Strijken doe je zonder stoom. Zet het strijkijzer niet warmer dan 110 graden en blijf bewegen, laat het ijzer niet rusten op het kledingstuk. Het is ook verstandig om de kleding binnenstebuiten te keren voor je het gaat strijken en leg voor de zekerheid ook een doek tussen het kledingstuk en het strijkijzer. Zo strijk ik al mijn mooie kleren. Travelstof is ook een slijtvaste kwaliteit die niet begint te pluizen na een tijd. Je hebt er echt heel lang plezier van.

Waar koop je het?

Bij Je m’appelle vind je een ruime collectie aan kledij in Travel Quality. Je kunt het online bestellen en krijgt het in een leuk pakketje toegezonden. Je m’appelle is een casual-chic damesmerk. Het biedt verschillende stijlen aan, die je gemakkelijk kunt combineren. Al hun kleren zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar blijven betaalbaar omdat ze de retail-schakel er tussenuit laten. Ze doen niet aan massaproductie. Dat betekent dat de collectie klein is en om de twee weken verandert. Zo loop je nooit hetzelfde gekleed als je vriendinnen, maar je moet er natuurlijk wel op tijd bij zijn. Snel, mooi en comfortabel: dat is mijn naam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *