Mode

Stoer en toch vrouwelijk

Heb jij een stoere kledingstijl, maar wil je er toch wat vrouwelijker uitzien? Of zou je graag een vrouwelijkere uitstraling hebben, maar past een zoetsappige outfit toch niet bij jouw persoonlijkheid? Het kan voor veel vrouwen nog lastig zijn om een vrouwelijke outfit te kiezen, die ook echt bij haar past. Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen óf stoer, óf vrouwelijk. In dit artikel lees je handige tips hoe je er stoer en toch vrouwelijk kunt uitzien.

Stoer en toch vrouwelijk
© Pixabay.com

Stoere laarzen
Wellicht de meest eenvoudige manier om een outfit wat minder poppig en zoet te maken, is door deze vrouwelijke outfit te combineren met een paar stoere laarzen. Heb jij bijvoorbeeld een schattig jurkje of rok in de kast hangen, maar vind je deze iets te vrouwelijk voor jouw stijl? Dan hoeft deze jurk of rok geen stof te vangen in de kast. Combineer een jurk of rok met een paar stoere laarzen in plaats van pumps. Je kunt bijvoorbeeld een paar leuke veterlaarzen dragen onder een schattig jurkje. Zo geniet je van een vrouwelijke stijl, met een stoer randje door de stoere schoenen.

Pumps en hakken
Het is dus heel eenvoudig om een lieflijke outfit stoerder te maken met een paar stoere laarzen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een stoere outfit. Draag jij het liefst dagelijks een spijkerbroek met een simpel T-shirt? Deze outfit wordt direct veel vrouwelijker wanneer je deze outfit combineert met een paar mooie hakken. Zo geniet je van stoere en toch vrouwelijke uitstraling. Je hebt geen gedoe met jurkjes en rokjes, maar kunt gewoon jouw favoriete kleding blijven dragen. Combineer deze simpelweg met een paar mooie hakken voor een vrouwelijke uitstraling.

Leren jasje of spijkerjasje
Een andere manier om jouw vrouwelijke outfit wat meer pit te geven, is door deze outfit te combineren met een stoer jack. Je kunt een bloemetjes jurk mooi combineren met een stoer leren jasje of een jas van spijkerstof. Zo voorkom je dat jouw outfit te lieflijk wordt. Op deze manier kun je een mooie jurk alledaags dragen.

Stoer en toch vrouwelij
© Pixabay.com

Effen kleuren
Wil je voorkomen dat jouw outfit te lieflijk en té vrouwelijk wordt. Past dit gewoon niet bij jouw stijl en persoonlijkheid? Dan kun je alsnog je vrouwelijk kleden, zonder dat je je niet comfortabel voelt in deze kleding. Wanneer je printjes vermijd, is het al een stuk eenvoudiger om vrouwelijke kleding te combineren met jouw stijl. Een strakke zwarte jurk, kan al veel stoerder voelen dan een zwierige bloemetjes jurk. Toch geniet je van een vrouwelijke uitstraling dat veel beter bij je past.

Dierenprint
Dierenprints zie je vrijwel alleen bij vrouwelijke kledingstijlen. Je kunt een outfit een vrouwelijk tintje geven door simpelweg te kiezen voor dieren print. Heb je geen zin om moeite te doen voor jouw outfit, maar wel je wel een stoer en vrouwelijk resultaat? Kies dan voor een strakke top met dieren print. Deze kun je eenvoudig dragen op een spijkerbroek of pantalon.

Wil jij jouw stoere stijl vrouwelijker maken of wil juist wat stoerder eruit zien? Het is zeker mogelijk om zowel een stoere, als vrouwelijke outfit samen te stellen. Maak gebruik van de bovenstaande tips voor een stoere en toch vrouwelijke uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *