Lifestyle

Vind de beste kerstcadeaus voor de vrouw in je leven

De tijd vliegt. December, dé cadeautjesmaand bij uitstek, staat al bijna weer voor de deur. Je hebt twee soorten mensen: de ene kijken al een jaar uit naar Kerstmis en de andere krijgen al stress bij het idee alleen al aan al dat kerstshoppen. Hoor jij bij die laatste? Dan kan je nu stoppen met stressen, want ik geef je vier uitstekende tips voor de belangrijkste vrouw in je leven: je mama, vriendin of zus. 

© Pexels.com

Juweel 

(Bijna) elke vrouw is blij met een prachtig juweel. Het fleurt je outfit op én je kan er echt elke dag van genieten. Nu, je hebt natuurlijk heel veel verschillende soorten juwelen, dus je moet ook wel iets kiezen dat past bij de vrouw aan wie je ze geeft. Maar met Tiffany & Co kan je in elk geval niet missen. Van oorbellen tot armbanden en kettingen: ze hebben echt prachtige ontwerpen. De gedurfde en krachtige designs brengen je direct in New Yorkse sfeer.  

Boek 

Een boek is ook altijd leuk om te krijgen én om te geven. Zowel voor de echte lezer als voor de minder fervente lezer kan je leuk uit de hoek komen. In het najaar komen er heel veel nieuwe romans uit. Hét ideale moment dus om je voorraad kerstcadeaus in te slaan. En als je een inspiratie nodig hebt, kan je altijd raad vragen in je lokale boekwinkels of GoodReads checken. Ook kookboeken zijn weer erg in trek. Logisch, want bestaat er iets gezelligers dan op donkere winterdagen lekker knus binnen kokerellen? De nieuwe boeken van Pascale Naessens of van Karola’s Kitchen zullen dus letterlijk in de smaak vallen. 

Beautyproducten

Wie is er nu niet dol op heerlijke verzorgingsproducten? Met een lekkere bodycrème voel je je niet alleen echt vrouwelijk, maar ook een pak sterker in je vel. Bang om de bal mis te slaan en het foute product te kiezen? Dan kan je gaan voor een cadeaupakketje met kleine testproductjes. En de volgende keer kan je dan misschien direct de grote versie van het beste product kopen. Of leuke tip: bij Rituals of Yves Rocher kan je ook een adventskalender kopen. Elke dag een nieuwe verrassing!

© Pexels.com

Parfum 

En de klassieker, parfum, mag zeker ook niet ontbreken tussen de tips. Veel vrouwen krijgen graag altijd hetzelfde parfum cadeau, hun vast merk. Geen idee welke het is? Kijk eens subtiel in de badkamer! Of wil je toch liever eens iets nieuws proberen? Dan is de Illusione van Bottega Veneta een echte aanrader met zijn frisse en betoverende geur. Succes gegarandeerd! 

Voilà, wacht nu niet langer om in actie te schieten zodat je je kerstcadeautjes snel onder de kerstboom kan leggen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *