Lifestyle

Je werk slim uitbesteden doe je zo

Wanneer je een bedrijf runt, wil je dat alles zo efficiënt en snel mogelijk verloopt. ‘Time is money’, niet waar? Werknemers die afhaken wegens ziekte, vacatures die niet ingevuld geraken, tijdelijk meer werknemers nodig hebben dan je ter beschikking hebt, … zijn dan zaken die stress veroorzaken en ervoor zorgen dat je achterstand oploopt. Dit kost je handenvol geld. Om dit te vermijden, kun je beroep doen op tijdelijke werkkrachten die je team komen versterken. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

© Pexels.com

Jij het werk, zij de krachten

Ben je op zoek naar stielmannen, techniekers op vlak van installatie? Of het nu om een tijdelijke versterking van je team gaat of voor een meer langdurige opdracht, bij een rekruteringsbureau dat gespecialiseerd is in het outsourcen van ervaren techniekers, word je gegarandeerd goed verder geholpen. Zij zoeken de perfecte match voor jouw bedrijf. Bovendien werken zij enkel samen met stielmannen met ervaring in het vak, die expert zijn op hun vakgebied én hier het juiste diploma voor hebben behaald. Je kunt er een aanvraag doen naar specialisten op tal van vakgebieden, zoals lassers, elektriciens, loodgieters, solar techniekers en dergelijke. Wanneer je via zo’n gespecialiseerd interim-bureau op zoek gaat naar goede werkkrachten, zorgt dat ervoor dat je tijd wint. Niet alleen omdat je snel goede werknemers in je bedrijf hebt, maar ook omdat je een hele hoop werk kunt uitbesteden aan dit bureau, waardoor jij je kunt blijven focussen op je core business. 

Onderhoud zonder oponthoud

Door gebruik te maken van outsourcing voor techniekers, heb je in een mum van tijd de juiste persoon op de juiste plek. Het enige wat jij moet doen, is het contacteren van een outsourcing en rekruteringsbureau. Na een kennismakingsgesprek met jou, waarbij ze je bedrijf goed willen leren kennen, gaan ze op zoek naar stielmannen die perfect binnen jouw bedrijf passen. Aangezien zo’n bureau samenwerkt met tal van experts inzake HVAC, koeltechnieken, lassen, en zoveel meer, kunnen zij op heel korte termijn de perfecte techniekers jouw richting uit sturen. Deze stielmannen kennen hun vak en zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan, wat van hen de ideale werknemers maakt. Bovendien kun je op een flexibele manier de opzegtermijnen van je tijdelijke nieuwe werknemers bespreken. 

© Pexels.com

Voordelen van het werken met een outsourcing en rekruteringsbureau

Samenwerken met een bedrijf dat zorgt voor de outsourcing van techniekers, is alleen maar handig voor jou. Niet alleen krijg je snel techniekers toegewezen die specialist zijn in hun vak, bovendien ben je verzekerd van een continue workflow. Jouw bedrijf kan dus op maximale capaciteit blijven draaien, zelfs wanneer er veel van je vaste werknemers uitvallen of wanneer je tijdelijk meer werk moet kunnen verrichten. Verder hoef je je geen zorgen te maken om alle administratie, facturatie en communicatie, want dit verloopt soepel en wordt geregeld door het rekruteringsbureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *