Lifestyle

Heb je een oogje op hem? Zo trek je subtiel zijn aandacht.

Dat mannen en vrouwen anders in elkaar zitten is al lang duidelijk. Er is dan ook een groot verschil in het versieren van een man of een vrouw. Wanneer vrouwen dezelfde trucjes zouden gebruiken om een man te verleiden als degene die de doorsnee man gebruikt, het zou helemaal niet werken. Mannen bepalen niet met hun verstand aan wie ze aandacht besteden, hij moet het hebben van zijn instincten. Het zijn nu eenmaal visueel ingestelde wezens en daar kun je als vrouw handig gebruik van maken als je subtiel de aandacht wilt trekken van iemand waar je een oogje op hebt.

Heb je een oogje op hem Zo trek je subtiel zijn aandacht.
© Pixabay.com

Tuttebellen
Een man vindt het ontzettend belangrijk als een vrouw zich goed verzorgt en er aantrekkelijk uitziet. Wil je zijn aandacht dan moet je ervoor zorgen dat je er niet bijloopt als een echte tuttebel met alle kleuren van de regenboog op je gezicht. Subtiele make-up, fatsoenlijk maar lichtjes uitdagend gekleed en je haren mooi in de plooi zijn voor mannen onweerstaanbaar.

Wie draagt de broek?
Mannen houden van blote benen en zullen makkelijker contact maken met een vrouw in een rokje. Hou dat vooral in gedachten als je voor de kleerkast staat vooraleer je op stap gaat en weet dat je de man, waar je een oogje op hebt, gaat ontmoeten.

Lachen naar het vogeltje
Iets waar een man echt niet aan kan weerstaan is wanneer een vrouw naar hem glimlacht en zijn ogen eventjes vasthoudt met haar blik. Eventjes, niet te lang, en kijk daarna de andere kant op. Stoere binken zullen meteen toehappen en contact maken, meer verlegen types gaan een beetje staan stamelen en blozen maar je hebt hem zeker geraakt.

Lady in red
Rood werkt bij mannen ongeveer hetzelfde als bij een stier. Trek je een rode jurk of topje aan, dan gaat er bij hem meteen een belletje rinkelen. Blote schouders zullen dit beeld in hem nog versterken en hij gaat je gewoon niet kunnen weerstaan.

Heb je een oogje op hem Zo trek je subtiel zijn aandacht
© Pixabay.com

Vrolijk Marieke
Waar mannen een grondige hekel aan hebben is aan zeurende of slechtgezinde vrouwen. Vind je iemand leuk, val dan op door je opgewektheid maar overdrijf niet. Er is een groot verschil tussen een vrolijke Marieke en een onnozel gansje die heel de tijd staat te giechelen als een Chiromeisje. Aan dat laatste hebben mannen eerder een grondige hekel.

Trek je stoute schoenen aan
Mannen houden ervan om zelf aangesproken te worden, om de doodeenvoudige reden dat dit hun ego streelt. Vooral als je de bovenstaande tips goed hebt opgevolgd ga je helemaal geen blauwtje lopen. Bedenk een originele openingszin die niet seksistisch is en vermijdt clichés. Zinnen als ‘Wat heb jij voor mooie ogen’ of ‘Heb ik jou al niet eerder ontmoet?’ gooi je gerust in de prullenmand, je zal toch iets originelers moeten bedenken.

Makkelijke vis
Geef een man, hoe leuk je hem ook vindt, nooit het gevoel dat je voor hem een makkelijke prooi bent. Flirt met hem, raak hem af en toe even aan, maar zorg ervoor dat je altijd dat beetje afstandelijkheid behoudt waardoor hij de neiging krijgt om een stapje dichterbij te komen. Vanaf het moment dat een man doorkrijgt dat hij maar met zijn vinger te knippen heeft, zakt zijn interesse helemaal weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *