Brands

Essentiel, een modemerk met een geschiedenis

Als je op zoek bent naar een kleurrijk merk, dan is het merk Essentiel het aangewezen merk voor jou. Dit kleurrijke merk is ontstaan in het jaar 1999. In dat jaar, begon het merk als een simpel T-shirt merk. Het behoort toe aan Inge Onsea en haar man Isfandiar Eghtessadi. Samen stopten ze al hun passie in het merk en het simpele T-shirt merk groeide al snel uit tot een succesvol merk met een uitgebreide collectie aan diverse kledingstukken. Wat ooit eens begon als een klein merk, is nu inmiddels uitgegroeid tot een groot merk. Overal ter wereld worden er winkels geopend die behoren bij het merk, maar ook in diverse webshops en warenhuizen kom je het merk tegen.

Essentiel, een modemerk met een geschiedenis
© Pixabay.com

Het idee achter Essentiel

Het merk Essentiel heeft een belangrijke filosofie: ‘We want to… be your pink pill – butterfly your – battle boredom – dress your emotions”. De collectie van het merk moet een verassing voor je zijn. Er zal steeds gebruik worden gemaakt van verschillende kleuren en patronen. Daarnaast wordt er ook uitgebreid gespeeld met excentrieke prints en wordt er gebruik gemaakt van graphics. Daarnaast is het belangrijke doel van het merk dat het wereldwijd succes boekt. Het merk heeft zich vooral gericht op vrouwen. Door de kleding te dragen van dit merk, ben je vrouwelijk en stoer tegelijkertijd. Wat dit merk onderscheidt, is het samenspel van de verschillende kleurencombinaties en de stoere graphics.

De uitgebreide collectie van Essentiel

Het aanbod van het merk Essentiel is zeer uitgebreid. Zo heb je de keuze uit verschillende jurkjes, jacks en jassen, maar kun je er ook terecht voor mooie pantalons en natuurlijk mogen ook de T-shirts niet ontbreken. Het merk Essentiel Antwerp is hét merk waar je moet zijn als je op zoek bent naar kleding binnen de style Urban Chique met een unieke twist. In elk ontwerp komen de hoofdeigenschappen van het merk naar voren: veel gebruik van kleuren, spetterende details en grafische prints. Neem bijvoorbeeld de bloesjes van het merk. Deze zijn niet standaard in één kleur ontworpen. Zo zijn er blouses bij die zijn voorzien van een prachtig bloemen patroon in felle kleuren, of voorzien van een apart motief dat behoort bij een van de spraakmakende grafische prints van het merk. Een belangrijk kenmerk van het merk is dat de kleding je een stoer, maar toch vrouwelijk uiterlijk geven. De kleding is dan goed te combineren met leuke accessoires. Doordat de kleding tot in de kleinste details is afgewerkt, is het leuk om met andere accessoires combinaties te maken die er goed bij passen.

Essentiel, een modemerk met een geschiedeni
© Pixabay.com

Kleding voor ieder seizoen

Naast dat er gebruik is gemaakt van felle kleuren in de ontwerpen, zijn er ook kledingstukken bij die zijn ontworpen in pastelkleuren of in de kleuren wit en zwart. Doordat er gebruik is gemaakt van diverse patronen en kleuren, is de collectie van het merk Essentiel geschikt voor elk seizoen. Dit is natuurlijk ideaal, omdat je op deze manier altijd genoeg hebt aan de collectie van één merk. De kleding ziet er niet alleen mooi en leuk uit, maar daarnaast is er ook voor gezorgd dat de kledingstukken zijn gemaakt van de meest stevige en flexibele materialen. Hierdoor sluit de kleding niet alleen goed aan bij je lichaam, maar ziet het er ook prachtig en verzorgd uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *