Beauty

Deze 5 parfums doen je stralen

Parfum is een belangrijke accessoire, zeker ook voor vrouwen. Het geeft je zelfvertrouwen en doet je stralen. Maar dan moet je wel een goede parfum hebben. Het kiezen van een lekkere parfum kan heel lastig zijn. Online parfum kopen maakt het een stuk makkelijker, maar het grote aanbod doet het tegenovergestelde. Elk geurtje voor dames is uniek, en heeft weer haar eigen voordelen. De meeste vrouwen parfums hebben een bloemige en zachte basisgeur. De andere tinten kunnen het luchtje echter compleet anders maken. Maar welke parfums zijn nou het allerbeste? Een lastige vraag, die we niet kunnen beantwoorden. We hebben echter wel 5 parfums op een rijtje gezet die jou doen laten stralen!

© Pixabay.com

Giorgio Armani My Way

Deze bloemige geur van Armani komt in veel lijstjes terug. Niet zonder reden natuurlijk, het is een heel populaire parfum en een favoriet van veel vrouwen. Deze Eau de Parfum spray is het meest verkochte vrouwen parfum van Armani. Wij snappen wel waarom. Ook deze parfum heeft een lekker frisse geur met tinten van bloemen. Daaraan is een uniek eigen karakter toegevoegd. Op de een of andere manier ruikt het bij elke vrouw weer anders. En ook het flesje zelf vertelt een verhaal. Een ideale optie voor elke vrouw dus!

Lancôme La Vie Est Belle

Deze bekende parfum mag ook niet ontbreken in het lijstje. Alleen al het uitspreken van de naam zorgt bij veel vrouwen voor een lach op het gezicht. De La Vie Est Belle van Lancôme heeft een heerlijke frisse geur, wat het resultaat is van een combinatie van geuren van meerdere bloemen. De belangrijkste zijn oranjebloesem, iris en jasmijn.

Dior J’adore

Nog zo’n klassieker en zeer bekende naam. Deze parfum betovert vrouwen, en zeker ook mannen. Het heeft een bloemige geur, zoals de meesten. De basis is van een floraal boeket, dat zich vervormt naar een basis van jasmijn. Dit zorgt voor een heerlijke geur en stralende vrouwen. De Eau de Parfum van Dior J’adore is uniek en kan simpelweg niet ontbreken in dit lijstje.

© Pixabay.com

Yves Saint Laurent Black Opium

Een van de meest verkochte vrouwenparfums, al jarenlang. Ook deze mag daarom absoluut niet in de lijst ontbreken. Deze Black Opium is ook de beste verkochte parfum van Yves Saint Laurent. De basis is uiteraard van bloemen, maar dan in combinatie met zwarte koffie. Dat klinkt bijzonder, is ook heel uniek, maar heeft een heerlijke geur als resultaat. Deze parfum is een heel populair cadeau voor vrouwen, maar natuurlijk net zo leuk om aan jezelf te geven.

Paco Rabanne Lady Million

Deze parfum is alleen al vanwege de flacon een cadeau op zich. Deze heerlijke geur is namelijk verpakt in een flacon in de vorm van een diamant, uiteraard in de kleur goud. Dat is prachtig, maar design alleen is natuurlijk niet genoeg. Het moet ook lekker ruiken. Wees maar niet bang, dat doet deze parfum. De heerlijke combinatie van noten en bloemen doet vele vrouwen stralen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *