Mode

Manieren om als fashionista op te vallen

Je doet veel met mode en je wil dat je bedrijf als fashionista op valt? Maak zoveel mogelijk promotie. Je kan op verschillende manieren promotie maken natuurlijk. Een online campagne is makkelijk opgezet. Ooit erover nagedacht om ook wat met drukwerk te doen? Drukwerk is misschien wel doelgerichter in te zetten. Wil je weten hoe? Lees snel verder.

© Pixabay.com

Magazines

Natuurlijk wil je een leuke magazine verspreiden onder je doelgroep. Ideaal is het A4 formaat. A4 is het standaard formaat wat erg goed opvalt natuurlijk. Niet te groot maar zeker niet te klein. Met een leuke magazine kan jij natuurlijk goed opvallen. Dus steek veel aandacht in de magazines die jij verspreidt.

Straal als een professional

Je wil natuurlijk professioneel over komen. Erg logisch. Briefpapier is onmisbaar als je facturen wil verspreiden. Briefpapier is ook erg belangrijk als je bedrijfsinformatie netjes op papier wil zetten. Zoals de naam al zegt is briefpapier ook belangrijk als je brieven wil versturen. Met briefpapier kom je een stuk professioneler over. 

Ga voor sportief

Je kan ook met sportkleding fashion uitstralen. Laat bijvoorbeeld hardloopshirts ontwerpen en laat deze bedrukken bij een drukkerij. Met een eigen sportlijn kan jij je onderscheiden in de textielbranche ten opzichte van de bedrijven die daar niets mee doen. Met sportkleding kan je bijvoorbeeld sportclubs sponsoren bijvoorbeeld waardoor jij een grotere doelgroep kan aanspreken.

Go for neon

Je kan normale posters ophangen om te adverteren. Je kan ook voor neon posters gaan. neon valt net wat meer op dan de normale varianten. Deze posters kunnen je net wat meer aandacht geven die je nodig hebt om op te vallen.

© Pixabay.com

Ga voor duurzaam

Je kan de meeste modemerken al een flinke stap voor zijn door in te zetten op duurzaamheid. Ook met drukwerk kan je voor duurzaam gaan. Dus verlaag de impact op het milieu en kies voor duurzaam drukwerk waar mogelijk.

Dus gaan met die banaan en val op waar je op kan vallen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *