Beauty

Esthetische behandelingen zonder chirurgische ingrepen

Vandaag de dag zijn esthetische behandelingen erg populair. Er bestaat ook niet meer zo een taboe rond. Iedereen mag zijn wie hij of zij wilt zijn en of daar nu een esthetische aanpassing bij aan te pas komt, dat maakt niet uit! Bepaalde onzekerheden kunnen erg snel weggewerkt worden door bijvoorbeeld chirurgische ingrepen. Toch is dat niet hetgeen waar de beauty-experts het meeste fan van zijn. Het kan namelijk andere ongemakken veroorzaken, zoals bijvoorbeeld een beschadiging van de huid.

Wat wordt er dan wel aangeraden? Esthetische behandelingen waarbij geen ingrepen gedaan worden met eender welk voorwerp! Bij deze behandelingen wordt er niet binnengedrongen in de huid en daarom zijn ze ook veiliger dan alle vorige opties. In de esthetische wereld worden ze dan ook beschouwd als niet-invasieve behandelingen. Deze verzorgingen zijn het minst schadelijk en het meest betrouwbaar.

© Pixabay.com

Wat zijn de voordelen?

Het is niet omdat deze behandelingen niet invasief zijn dat er niet voldoende onderzoek op voorhand gedaan moet worden. Elke patiënt zal op voorhand met de arts bespreken wat de beste opties zijn voor zijn of haar probleem. Zo zorgt de arts ervoor dat er een oplossing komt die helemaal is afgestemd op jouw huidskleur en huidtype. Daarbij wordt ook rekening gehouden met wat jouw wensen zijn en waar jij graag verandering zou zien. Het ultieme voordeel van niet-invasieve behandelingen blijft dan ook dat ze zorgen voor maximale doeltreffendheid en dat gecombineerd met het beste comfort. Zo ervaar je de minste pijn, minste bijwerkingen en minste klachten maar heb je wel het allerbeste resultaat waar je zelfvertrouwen een boost van krijgt!

Nieuwe technologie voor een nieuwe jij!

Er zijn verschillende technologieën die gebruikt worden voor niet-chirurgische behandelingen. Al deze technologieën zijn dan ook nog eens gespecialiseerd in bepaalde gebieden van het lichaam en zijn bedoeld voor bepaalde ongemakken op te lossen. Daarbij kan je denken aan een laserbehandeling om bijvoorbeeld haargroei te verwijderen, littekens weg te werken, rimpels aan te pakken, striemen te verminderen of poriën te verdunnen. Maar ook bepaalde peelings of bijvoorbeeld hydrafacials kunnen hierbij helpen. Daarnaast zijn er ook nog andere technologieën die bijvoorbeeld meer voor afslanken zorgen. Denk daarbij maar aan infraroodtherapie of koude therapie. Na slechts enkele behandelingen zal je waarschijnlijk al overladen worden met lieve complimentjes!

© Pixabay.com

Experten helpen je graag verder

Omdat deze behandelingen nog steeds medisch zijn, is het aangeraden om altijd eerst een intakegesprek met de arts in te plannen. De arts zal dan bepalen wat er voor jouw lichaam en huid mogelijk is en zal met jou de beste opties overlopen. Ook voor de arts is kwaliteit erg belangrijk. Hij zal dus ook rekening houden met het gewenste resultaat en de termijn waarop je dit resultaat wilt bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *