Beauty

De 3 beste stijltangen van 2021

CHI, BaByliss en Remington zijn allemaal gerenommeerde merken op het gebied van haarstyling. De CHI Luxury Iron, BaByliss ST481E en Remington Shine Therapy Pro S9300 vallen onder drie verschillende prijsklassen. Ondanks het prijsverschil zijn er ook overeenkomsten. Zo zijn alle drie de stijltangen geschikt voor dun en beschadigd haar. Daarnaast beschikken zij over ionische technologie. De temperatuur is instelbaar en heeft een geheugenfunctie. Het meedraaiende snoer zorgt voor gebruiksgemak. Welke van deze drie stijltangen levert de beste kwaliteit? Is de duurste stijltang ook de beste?

De 3 beste stijltangen
© Pixabay.com

CHI Luxury Iron: de Rolls-Royce onder de stijltangen

CHI is een Amerikaans merk dat stijltangen maakt voor professionele kappers. De CHI Luxury Iron is de duurste van deze drie stijltangen en het meest geschikt voor intensief gebruik. Binnen een recordtijd van tien seconden is de CHI Luxury Iron op temperatuur en klaar om de slag te gaan. Met zes verschillende temperatuurstanden beschermt deze stijltang het beste tegen beschadiging. Volgens tevreden gebruikers glijdt de tang eenvoudig door het haar en bereik je in slechts één beweging optimaal resultaat. Ben je op zoek naar hoge kwaliteit, dan is deze CHI stijltang de Rolls-Royce onder de stijltangen.

BaByliss ST481E: de beste kwaliteit voor de laagste prijs

De BaByliss ST481E is een stijl- en krultang in één. Dat is twee voor de prijs van één. Bovendien krijg je bij deze stijltang een opbergetui. In vergelijking tot de CHI Luxury Iron vallen twee punten op. Beide stylingsapparaten maken gebruik van ionische technologie door het gebruik van keramische platen. Dankzij deze technologie voorkom je statisch haar. Daarnaast slijten keramische platen niet en beschermen zij het haar tegen de hitte. In tegenstelling tot de duurdere CHI Luxury Iron krijg je bij de BaByliss stijltang geen twee, maar drie jaar garantie. Met een opwarmtijd van dertig seconden en vijf verschillende standen boet je misschien iets in op kwaliteit, maar krijg je alsnog heel veel waar voor je geld.

De 3 beste stijltange
© Pixabay.com

Remington Shine Therapy Pro S9300: het perfecte instapmodel

De Remington Shine Therapy Pro S9300 is een budgetvriendelijke stijltang met extra lange platen. Gebruikers zijn vooral tevreden over de snelle opwarmtijd van vijftien seconden en het drie meter lange snoer. De kabellengte van de CHI en BaByliss stijltang zijn circa twee meter. In tegenstelling tot deze stijltangen heeft de Remington een aantrekkelijk prijs voor gebruikers die hun haar alleen af en toe willen stijlen. Het grote kwaliteitsverschil tussen deze stijltangen blijkt uit het materiaal van de platen. De Remington Shine Therapy Pro beschikt over een keramische coating in plaats van keramische platen. Deze coating heeft hetzelfde effect, maar is hierdoor minder duurzaam en dat zie je terug in de lage prijs.

De beste stijltang is …

De duurste stijlstang is zeker niet altijd de beste optie. Zo levert de CHI Luxury Iron bijvoorbeeld de beste kwaliteit. Staat de BaByliss ST481E voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en heeft de Remington Shine Therapy Pro S9300 de voordeligste prijs. Kies daarom een stijltang die het beste bij jouw haar, gebruik en wensen past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *