Mode

Zo combineer je juwelen met badmode

De zomer is het moment om je benen te laten zien en te genieten van de zonnige en warme dagen in een club of op een mooi strand. Maar hoe zit het met de juwelen? Hoe pas je deze in in dit scenario?

Zo combineer je juwelen met badmode
© Pixabay.com

Allereerst is het goed om te onthouden dat een mooi juweel een speciaal tintje kan geven aan elke gelegenheid, van een strandwandeling tot een glamoureuze middag op een jacht, de modieuze accessoires die je kiest kunnen jouw productie transformeren.

En om je te helpen een fantastische look samen te stellen om dit seizoen te paraderen en je in een echte zeemeermin te veranderen, hebben we een aantal geweldige tips voorbereid. Kijk eens aan!

Felle kleuren voor de dag en pastel en sobere tinten voor de nacht
Het dragen van natuursteen oorbellen, is een uitstekende optie om een zeer speciale touch te geven aan het kostuum dat je kiest, kunt je gebruiken als een highlight stuk, een monochrome look, of zelfs een toon-op-toon samen te stellen, waarbij het zwempak of de bikini gecombineerd wordt met het accessoire.

Wat hier telt, is dat je rekening houdt met de mode accessoires en natuurlijk met je persoonlijkheid!

Investeer in accessoires
Mooi voelen is fundamenteel, en comfortabel zijn met bewegingsvrijheid maakt er deel van uit, dus geef de voorkeur aan lichtere stukken voor de dag, en maak misbruik van de gewaagde blikken voor de nacht.

Vergeet niet dat kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid nodig zijn om jouw juweel samen te stellen, dit zal je toelaten om het accessoire te gebruiken, op het strand, in het zwembad en op elk moment dat je wilt!

Zo combineer je juwelen met badmod
© Pixabay.com

Een goede tip is om kettingen met een hanger te gebruiken om die mooie halslijn van de stranduitgang te versieren of om die gewaagde nacht look samen te stellen, te investeren in huidhydratatie om jouw juweel nog meer in de kijker te zetten!

Een andere manier om te schitteren tijdens de rit is het dragen van een natuurstenen oorbel met losse haren, goed in de “beach girl” stijl, geniet er immers van, dit is de tijd en de plaats!

Combineer het juweel met je persoonlijkheid
Als je meer discreet bent en alleen van details houdt, is onze tip: investeer in zilverstukken, kleinere doorschijnende kristallen hangers, natuurstenen oorbellen met de kleuren van de natuur en maak de compositie met klassieke kleding, op deze manier zult je elegant, actueel en toch discreet zijn.

Voor een stoutmoedige vrouw die zich graag onderscheidt van de massa is de tip om misbruik te maken van goud, smaragdgroen stenen, kettingen, armbanden en stenen ringen.

Maak een compositie met een moderne uitstraling die jouw lichaam versterkt, dit zal jouw juweel nog meer doen opvallen!

Ga je naar het strand of het zwembad? Essentiële zorg met jouw juweel!
Zelfs als je de zee of het zwembad niet betreedt, is het aan te raden om al jouw sieraden met stromend water te wassen, zodat je elk element dat jouw accessoire zou kunnen beschadigen, verwijdert!

De manier waarop je jouw sieraden opbergt is ook belangrijk, het gebruik van een tas om jouw ringen, kettingen, armbanden en oorbellen aan te doen helpt alles te organiseren en voorkomt dat jouw sieraden achteruitgaan. Kies daarna gewoon de look en geniet van de zomer met jouw juwelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *