Lifestyle

Internationale vrouwenmaand vergeten? Zo maak je het goed voor haar!

Internationale vrouwendag is een dag waarop we vrouwen vieren en aandacht vestigen op gelijke rechten, vrouwelijke vriendschappen in de kijker zetten en de sterke vrouwen in ons leven in de bloemetjes zetten. Ben jij je vriendin iets vergeten geven? Hier enkele fijne tips voor deze speciale dag of vrouwenmaand!

Internationale vrouwenmaand vergeten Zo maak je het goed voor haar!
© Pixabay.com

Hoe persoonlijker, hoe beter

Een persoonlijk cadeau is echt wel wat iedereen wil. Het toont hoeveel je van iemand houdt of hoe goed je iemand kent. Daarom is het ook niet echt gemakkelijk. Hoe persoonlijker een cadeau is, hoe beter. Veel vrouwen zijn gelukkig met bloemen, juwelen of een etentje. Maar om het af te maken, kan je deze cadeautjes altijd best iets persoonlijker maken. Een lievelingsbloem? Een speciaal tekstje of jullie initialen in een ketting? Een romantisch en nostalgisch restaurant? Maak van traditionele cadeaus je eigen ding en toon vooral hoe speciaal zij is.

Out of the box?

Een meer uitdagend cadeau? Kies eens voor een dildo. Internationale vrouwendag draait rond de vrouw, en daar hoort de vrouwelijke seksualiteit ook bij. Samen eens iets nieuw proberen, haar een avondje echt vieren en dichter bij elkaar groeien. Dat is toch waar een cadeau ook om draait. Zijn seksspeeltjes nieuw voor jullie? Dan is een toegangkelijke en esthetische optie die van lovense. Toch liever iets anders proberen? Je kan ook wat extra aandacht schenken aan de persoon die je graag ziet door een massage te geven of een speciaal avondje en etentje te organiseren. Tonen hoeveel iemand voor je betekent, is altijd het beste cadeau.

Internationale vrouwenmaand vergeten Zo maak je het goed voor haar
© Pixabay.com

Luisteren en observeren

Als je veel luistert of observeert, weet je vaak wel wat iemand graag heeft. Dit kan gaan van praktische cadeaus zoals horloges, plantpotjes, sportkleren, een koffiecup tot dingen die te maken hebben met haar hobbies of interesses. Zo vind je veel leuke en unieke cadeaus die te maken hebben met bijvoorbeeld knutselen, sporten, koken, lezen enzovoort. De vragen die je moet stellen zijn: wat doet zij het liefste? Wat koopt ze zelf? Wat zijn haar favoriete merken? Zo heeft jouw cadeau sowieso ook meer betekenis. Weet je echt niet wat geven? Vraag dan eens of ze een lijstje heeft en baseer je hierop. Dingen de je al lang wil eindelijk krijgen, zijn ook super cadeaus.

Je hoeft dus zeker niet helemaal out of the box the gaan als je iets speciaal wil geven, met persoonlijke en unieke cadeaus kom je al heel ver. Vier vooral haar en alle vrouwen om je heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *