Beauty

Een bezoek aan jouw kapper in de buurt in 5 eenvoudige stappen

Ga je regelmatig naar de kapper? Dan is het handig om een vast kapsalon in jouw buurt te hebben. Zo hoef je niet in de file te staan of het openbaar vervoer te nemen. Ontdek hieronder hoe jouw bezoek aan een kapper in de buurt in 5 eenvoudige stappen verloopt!

© Pexels.com

De voordelen van een kapper in de buurt

Wil je een kapper in de buurt, dan is het handig om naar een keten te gaan. Zo ben je verzekerd van kwaliteit, service, expertise en vakmanschap. Ga je naar een keten, dan is er overigens altijd wel een boutique salon in jouw buurt. De kwaliteit van een professionele kapper dichtbij huis, maakt van jouw bezoekje bovendien een echte wellnesservaring!

1. Een afspraak maken

Bij de meeste moderne salons, kan je een afspraak plannen op diverse manieren. Je kan je plekje telefonisch, online of via Messenger boeken. In de online module kan je meestal ook meteen jouw vaste kapper of kapster inplannen. Een automatische herinnering volgt 48u voorafgaand aan je afspraak.

2. Ontvangst in het salon

Een goede kapper doet er alles aan om zijn klanten zo goed mogelijk te laten ontspannen. De gedachte aan een compleet nieuwe snit of haarkleur bezorgt je misschien wel wat stress. Daarom is het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Sla alvast een praatje met je kapper of kapster terwijl je van een heerlijke koffie nipt.

3. De nieuwe look

Je komt je haar laten verven, of knippen, of enkel brushen? Ga je voor een complete metamorfose, bespreek dan zeker eerst op voorhand met je kapper welke look je voor ogen hebt. Hij of zij kan je op een professionele manier informeren over kleuren, stijlen en snits. Zo wordt jouw kapsel een echte co-creatie tussen jou en de kapper.

© Pexels.com

4. Vakkundige realisatie van jouw wens

Hebben jullie uitvoerig het idee besproken? Dan kan je kapper aan de slag. Tijdens het knipproces, zal je kapper je te allen tijde op de hoogte houden van de stappen die uitgevoerd worden. Je haar wordt niet zomaar gekleurd of geknipt. Dat is handig, zo weet jij steeds waarom er iets gebeurt en word je geïnformeerd over de gebruikte kleur- of kniptechniek.

5. Tips en tricks

Wanneer je het salon verlaat, straal je als nooit tevoren. Je coupe is in topvorm, gebrusht, gestyled … Je wil thuis natuurlijk hetzelfde resultaat bekomen. Hoe doe je dat? Je kapper vertelt het jou. Hij of zij geeft je toptips om je kapsel ’s morgens makkelijk in shape te brengen, en je nieuwe haarkleur langer te behouden.

Mocht je na je kappersbezoek nog vragen hebben of wil je een snelle touch up van je coupe, dan kan je altijd snel langsgaan bij je kapper in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *