Brands

Hip voor de dag komen tegen de helft van de prijs

Ben jij op zoek naar een nieuwe telefoon? Misschien is je oude telefoon wel kapot. Of misschien werkt je oude telefoon niet meer goed. Wat het ook is: in die gevallen is het aan te raden om een refurbished iPhone 11 te kopen. Deze telefoon heeft namelijk hartstikke veel fijne functies, waardoor je er optimaal van kunt genieten. Maar waarom zou je een refurbished telefoon kopen en niet gewoon een nieuwe? In dit artikel bespreken wij de voordelen van een refurbished telefoon. Veel mensen denken namelijk dat dit hetzelfde is als een tweedehands telefoon, maar dat is niet het geval.

© Pixabay.com

Wat is een refurbished telefoon?

Voordat wij de voordelen van een refurbished telefoon bespreken, is het wel aan te raden om eerst even de definitie uit te leggen. Want wat is het precies? Welnu, refurbished is een Engelse term voor gereviseerd. Het is een bekende term in de IT-wereld. Het gaat om elektronische apparaten die om verschillende redenen niet meer op de markt worden gebracht. Vaak zijn de meeste onderdelen echter nog wel prima, maar zijn er bepaalde onderdelen die niet meer werken. De onderdelen die niet meer goed werken worden gereviseerd.

Dit betekent dat een kapot onderdeel wordt vervangen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de batterij van een IPhone. Ook wordt een refurbished telefoon grondig gereinigd, waardoor deze er als nieuw uit ziet. Dit is dus ook het verschil met een tweedehands telefoon. Daar vind je geen nieuwe onderdelen en deze is ook niet gereinigd. Het is daarom lastiger vast te stellen of de kwaliteit van een tweedehands telefoon nog optimaal is. Bij een refurbished telefoon wordt alles wel gecontroleerd.

© Pixabay.com

De voordelen van een refurbished telefoon

Welnu, waarom zou je dan een rurbished IPhone 11 kopen en geen nieuwe? In het laatste gedeelte van dit artikel bespreken wij de voordelen.

  • Het bespaart je geld

Heb jij een beperkt budget, maar wil je toch een nieuwere editie telefoon? In dat geval is een refurbished telefoon echt iets voor jou, want je kunt er flink wat geld mee besparen. In de meeste gevallen kan dit zelfs 30% verschillen. Dat is een flink geldbedrag als het gaat om een telefoon van honderden euro’s.

  • Het is betrouwbaar

In vergelijking met een tweedehands telefoon is een refurbished telefoon gewoon betrouwbaar. Dat is ook de reden waarom mensen liever een nieuwe telefoon kopen, maar dit gaat dus ook op voor een refurbished telefoon. Alle functies zijn namelijk gecontroleerd. Je komt dus niet voor vervelende verassingen te staan.

  • Garantie

Evenals een nieuwe telefoon, is het ook mogelijk om garantie te krijgen op je refurbished IPhone 11. Dit is niet het geval bij een tweedehands telefoon. Dus mocht uiteindelijk toch blijken dat er iets kapot is gegaan tijdens het gebruik, dan kun je dankzij de garantievoorwaarden toch je geld terug krijgen.

Uiteraard zijn er nog meer voordelen waar je van kunt genieten. Op Refurbished.be vind jij een geweldige refurbished IPhone 11.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *